Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U19 REPREZENTACIJA

Kiš utrpao pet pogodaka Azerbajdžanu u pobjedi 7:1!

Tomislav Kiš
Marko Lukunic/PIXSELL
31.10.2012.
u 16:38

Ovom pobjedom Jelinčićevi izabranici kao prvoplasirani u skupini izborili su drugi krug eurokvalifikacija

Hrvatski nogometaši do 19 godina plasirali su se u drugi krug kvalifikacija za Euro. U zadnjem susretu prve runde na stadionu u Sesvetama deklasirali su Azerbajdžan sa 7:1. U pobjedu je čak pet pogodaka ugradio talentirani hajdukovac, inače Zagrepčanin, Tomislav Kiš.

Osim njega, strijelci su bili Kruno Ivančić i Petar Brlek. Ovom pobjedom izabranici Dinka Jeličića završili su prvi u skupini sa sedam bodova te s drugoplasiranom Gruzijom izborili prolaz dalje.

Komentara 1

SV
sven222
11:51 02.11.2012.

U pobjedu je čak pet pogodaka ugradio talentirani hajdukovac, inače Zagrepčanin, Tomislav Kiš. _________________________________________________________ novinar " Večernji list " čemu ovo inače Zagrebčanin... nisam vidio kad Rukavina dane gol da pišete Šibenčanin ili dalmatinac, Ademi Zadranin, Srna za repku Dubrovčanin i slično

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije